2022-11-20
海雲天點心放題,不知所謂!!成日講到海雲天啲中菜好出名,所以特登響網上平台 booked 咗星期日點心放題,仲要揀兩個鐘,$268一位。(一心念住可以嘆住個海景食,點知….伏中伏😤)點知嚟到嗰侍應先嗌點心時間係個半鐘,坐就可以坐兩個鐘。都算。問題係款式少,冇一樣好食。豬潤燒賣同香草雞翼由坐低order,等咗成個鐘先來,問侍應侍應係唔會追,淨係叫我哋再落過單,點知冇耐就幾籠咁嚟。佢每一樣點心嘅味道質素,都差過你喺出邊是但一間酒樓,雞翼竟然仲新鮮到有兩條雞毛黐住。食得出佢啲豬肉係冇味唔新鮮嘅食材,炸物油,碗仔翅唔熱,口水雞一份原來係等如一舊,仲要勁重雪味。我同老公食到媽媽聲。同埋要留意網上平台嘅價錢係唔包茶芥同加一。網上平台啲評語都係好到不得了,係完全冇負評咁滯嘅,各位自己諗吓喇。結論係:大伏,完全唔明酒店嘅質素點解可以咁差。如果你係為咗個海景而嚟,咁你都諗吓,因為其實近海景嗰邊只會係呀大枱,如果你兩至四個人係唔會有枱。咁嘅價錢求其去一間都好食過多多聲。難得一個週末,食餐咁嘅嘢,心情乜都冇晒🌚。-我望住雞翼果2條羽毛🪶….真係即刻想嘔🤮-成世人都未見過咁長的雞翼羽毛🪶,所以影左佢特寫記念下
點知嚟到嗰侍應先嗌點心時間係個半鐘,坐就可以坐兩個鐘。
-我望住雞翼果2條羽毛🪶….真係即刻想嘔🤮
-成世人都未見過咁長的雞翼羽毛🪶,所以影左佢特寫記念下。
-食完仲有啲肚痛感覺。