2020-11-21 625 瀏覽
朋友知道我鍾意食海鮮, 佢話同同事食過呢間餐廳既海鮮之後就念念不忘於是就約左我去再食呢間餐廳係中菜廳既格局, 環境幾寬敞同坐得幾舒服基本上你一入到黎都會見到每枱都有一大盤海鮮我地就叫左佢最新出既二人餐呢個二人餐, 首先會有一隻炸乳鴿, 外皮好香脆, 入面D肉仲好嫩, 沾埋個淮鹽, 係一個好正既前菜之後店員就捧左一個盤海鮮上枱, 上面有鮑魚, 帶子, 青, 鮮蝦, 仲有龍躉件, 脆骨腩, 好豐富店員仲會幫你一件一件咁放入蒸氣鍋煮熟, 又會幫你計時, 咁就唔會怕煮過龍, 好貼心! 佢既海鮮真係好新鮮, 每一樣都好有鮮味, 尤其係鮑魚, 蒸既時間岩岩好, 整到岩岩熟, 配埋佢既XO醬食, 真係一流食完蒸海鮮, 原來個鍋入面入有乾坤, 下面係用黎食火鍋, 頭先既蒸海鮮既精華會滲左落去加埋啲芫荽皮蛋豆腐,就變咗一個好好味嘅火鍋,火鍋配料就有牛肉,手打丸同菜,佢嘅手打丸尤其出色,無論牛丸定墨丸都好好味呢個價錢食到一個咁豐富嘅晚餐, 真係超值

於是就約左我去再食
呢間餐廳係中菜廳既格局, 環境幾寬敞同坐得幾舒服

基本上你一入到黎都會見到每枱都有一大盤海鮮
我地就叫左佢最新出既二人餐

加埋啲芫荽皮蛋豆腐,就變咗一個好好味嘅火鍋火鍋配料就有牛肉,手打丸同菜,佢嘅手打丸尤其出色,無論牛丸定墨丸都好好味

呢個價錢食到一個咁豐富嘅晚餐, 真係超值