2021-04-04 101 瀏覽
今日難得收早同埋疫情終於緩和返,就出去尖沙咀搵好嘢食由於屋企成日叫外賣所以今次想食啲特別野,知道尖沙咀有一間食海鮮非常出名就去試吓地理位置10分方便地鐵站一出行7分鐘就到,首先我哋嗌左海鮮拼盤,漢堡包配薯條,仲有我至愛嘅雞翼,先講個海鮮拼盤非常足料一般嘅海鮮都有而且佢嘅烹調方法比較新奇係用咗自家醬汁去配合成件事係升華咗,而且拼盤仲有我最愛嘅蒜蓉包一共有4塊作為前菜非常香口,而單骨雞翼揸得非常香口好食過快餐店嗰啲,依個漢堡包簡直無得輸芝士加生菜再加麻煩漢堡扒好Juice而且漢堡扒煎得啱啱好唔會太過乾身,隻薯條係我鍾意食嗰種,而且服務都好細心會預備手套同埋一個筒俾你裝骨,希望疫情快啲過可以多啲人一齊去食。
2021-03-24