2024-01-12 59 瀏覽
各位鍾意海鮮又愛吃串燒嘅朋友,不妨梗係要留意下我今次介紹嘅這家店!我最近去咗食晚餐,真係食得一個開心。首先,蒜蓉燒海鮮系列嗱,個蒜蓉味勁濃郁,燒海鮮做得剛剛好。啲帶子咁juicy,同蒜蓉夾埋,簡直係味道嘅絕配!脆卜卜嘅雞軟骨,跟住嗌一啖流嘅啤酒,呢個畫面,諗起都過癮呀!🍻錫紙蒜蓉牛油蜆都係一絕,倒出黎嗰刻個芳香四溢,真正係令人垂涎三尺。海鮮新鮮得嚟都燒得岩岩好,入口即溶,完全唔使擔心會有啲腥味。燒雞翼係唔少得嘅下酒菜,啲皮脆口,啲肉又多汁,一啲都唔會乾柴柴。🐓最後,別以為串燒只得肉類同海鮮,佢哋啲蒜蓉燒金針菇仲出奇地上癮,想唔到呢種素食都可以做到咁心水!去到啲食評結尾,講真,我都差啲想即刻換下身衫,再去食多轉。啲食物真係好中意,會令你食完仲想再去幾次架!🤤