2019-06-18 45 瀏覽
最近因為想食海鮮,但朋友又想打邊爐,所以就嚟依間海鮮火鍋店,一次過滿足晒我哋兩個願望一開始就被一個九方格嘅配料自己加,配料豐富,要咩可以自己隨便揀依個湯底花膠味濃,餐廳侍應建議我哋飲咗個湯先,咁就可以試到真正嘅鮮味,飲到咁上下先至再加湯個花甲食已經感覺到係新鮮嘅,隻隻都大隻肥美,好食!極力推介呢個蟶子,爽口彈牙不特止,仲非常之鮮甜,食完勁想再叫多一round一見到都嚇親,勁大隻囉😝,大隻得來一啲都唔腥,口感十足,係正嘅因為我地得三個人所以叫個細嘅,睇個樣以為好平平無奇,但每款刺身都好新鮮好鮮甜,帶子甜到呢😋,秒速清晒呢個拼盤有五款牛,分別係鮮牛頸脊、牛邊位、頂級prime牛肉、一口和牛柳粒同埋牛舌芯,每款都新鮮有牛味、唔騷亦都冇筋,好味雞肉熟左之後仍然保持嫩滑,呢啲份量都好足,性價比高最後都有叫到什菜藍、魚腐同埋魚皮餃,三個食完都捧住個肚走,今餐非常之滿足

花膠響螺燉豬展

肥水大花甲

個花甲食已經感覺到係新鮮嘅,隻隻都大隻肥美,好食!
蘇格蘭蟶子皇

美國頂級桶蠔

雜錦刺身

漁火特選牛盛會

清遠滑雞件

雞肉熟左之後仍然保持嫩滑,呢啲份量都好足,性價比高