2017-01-29 148 瀏覽
同屋企人去食大餐! 今次再次幫襯潮福,佢任食蒸氣鍋質數認真不錯,可以一食再食,一早定好枱,8點鐘細枱,一開始店員放珍珠米同淮山入鍋底餚粥,然後介紹我地自取任飲既選擇,有竹庶水,韓式汽水,啤酒等,入左單等左10分鐘度就上燉湯,螺肉湯好快比人揀哂,我地有幸仲有3盅,其他人就要黃瓜排骨湯,其實2款都好飲,惜湯油比較多,要自己先片一片油。燒乳鴿肉質幼嫩,醃得入味,每人半隻夠哂滋味。龍蝦每人半隻,size 中等,新鮮爽口。蟶子好大隻,超鮮甜,無沙,呢2款食物我覺得是全場最正 !! 蒸蒜蓉元貝時好似有d 過火,肉質韌了少許,但味道是不錯,美國桶蠔又係超大隻,蠔味重,推介! 貝類有花甲,蜆,馬刀貝,無沙,鮮味滿瀉,每人分到大約8 至10粒。肥牛片同一口牛可以任添! 食肉獸可以開動了! 其他蒸雞肉丸蔬菜都可以任加,必定可以食到飽,時間亦相當充裕,唔會未食哂就話趕你還枱,服務還頗周到,換碟蒸野夠快手。最後必食既綿綿粥底,吸收海鮮肉類精華,味道咸咸鮮鮮,考你持久戰鬥力既時候埋單三百幾蚊一位,想食海鮮既話值得幫襯。
埋單三百幾蚊一位,想食海鮮既話值得幫襯。
  • 南非龍蝦
  • 蟶子皇