2024-06-30 285 瀏覽
火鍋店位於旺角兆萬中心,地理位置方便,啱曬一班朋友聚腳。海鮮船非常之出色,好值得追加去食。 海鮮非常之生猛, 蝦有四隻,仲見到佢啲腳仔度郁下郁下。鮑魚帶子生蠔各兩隻, 鮑魚大大隻啲肉勁厚身,煮熟咗之後好爽口,唔會話好韌。 另外仲有啲魚肉同蚌肉, 每位都只係加50蚊,好抵食。極尚肥牛拼盤,有srf和牛肉,封門柳同牛小排等等, 選擇幾多,質素不俗。醬料自助吧嘅選擇非常之多, 我自己攞咗啲皇後醬再溝啲蔥油同蒜蓉, 配上肉類嚟食可以帶出肉類油脂嘅香味,非常之惹味。甜品方面,有coco berry嘅海鹽味同雲呢拿味雪糕,另外仲有啲韓國嘅雪條。 cocoberry嘅海鹽味雪糕入口鹹鹹地,後韻又帶些少甜味,幾特別。雖然甜品種類比較少,但整體仍然瑕不掩瑜, 值得嚟食。
火鍋店位於旺角兆萬中心,地理位置方便,啱曬一班朋友聚腳。