尖沙咀一蚊🤑湯底火鍋又返嚟啦🤩食物質素超級高質💯 環境舒服推介大家一試超貼心有隔油盤🤭將煮熟嘅食物隔水隔油後先點醬料.🥳 今次玩鬥快 最快留言講出你最想食嘅海鮮🦞 送一張免費海鮮拼盤‼️‼️.正宗重慶火鍋 一蚊湯底包括正宗洪雀洞麻辣鍋 有變態辣🌶️、大辣、中辣、辣、BB辣揀 超級正宗都只係$1強身松茸野菌湯、養顏木耳雞湯、滋陰酸蘿蔔鴨湯、降火芫荽皮蛋湯貪心啲要鴛鴦湯底只係加多$20想食豪啲🤩有火焰🔥蟹膏花甲刀貝湯張相碌後啲就係我嗌嗰個啦😍用火槍😳噴火即刻炒 成個湯都creamy 嘅海鮮湯底.#海鮮拼盤 $398呢個超級抵‼️四人份量所有海鮮即叫即劏所以上枱嘅時候啲海蝦🦞、石蚌魚、鮑魚、貴妃蚌都係死唔斷氣咁郁緊嘅🤣石蚌魚刺身爽口鮮甜👍🏻鮑魚絕對唔會癡殼呢度嘅海鮮真係好新鮮‼️🤤.牛肉方面有三款價錢揀 分別$280、$560、$720呢款係最靚嘅澳洲和牛🤩包括有M4澳洲和牛牛肩後肉、M4澳洲和牛牛後胸肉、M4澳洲和牛牛肩卷、M4澳洲和牛三角肉碌5秒食得🤤雖然冇日本嗰啲正 但澳洲嘅蝸牛脂肪分布平均 都有入口即溶嘅感覺😍要讚嘅係M9澳洲和牛牛丸👍🏻😳 連粒牛丸都有濃郁嘅和牛味 一咬落去見到手打牛肉嘅紋
尖沙咀一蚊🤑湯底火鍋又返嚟啦🤩

張相碌後啲就係我嗌嗰個啦😍
用火槍😳噴火即刻炒 成個湯都creamy 嘅海鮮湯底
#海鮮拼盤 $398
呢個超級抵‼️四人份量所有海鮮即叫即劏
所以上枱嘅時候啲海蝦🦞、石蚌魚、鮑魚、貴妃蚌
都係死唔斷氣咁郁緊嘅🤣

一咬落去見到手打牛肉嘅紋 呢粒丸超正🤩 散叫$148
#五色火鍋小籠包 $88
佢話必吃 咁梗係要試吓啦🧐
小籠包皮超滑👍🏻 用咗唔同嘅材料去搓
南瓜、芝麻、紅蘿蔔🥕、黑松露
餡料都係原味嘅豬肉

另外叫咗蟹子墨魚滑$78、黑松露水餃🥟$58