2021-03-04 293 瀏覽
堂食終於都開返,book咗好想試嘅將軍澳Popcorn Running 燒,收工時間過去啱啱好,地點超級易搵,等齊朋友之後好快可以入座 一入到去寫紙量體溫之後店員就招呼我哋坐低,環境好好,好寬敞俾人感覺好乾淨,好舒服已經增加個食慾,用二維碼掃描點餐,揀選自己所需的份量,出邊還有很多前菜,岩曬肚子餓既朋友,上菜速度好快,我哋嗌晒所有肉試,我哋食咗炸雞先,嗌咗特辣炸雞同埋柚子炸雞,辣炸雞真係好有驚喜連食得好辣嘅朋友都話好有辣度,柚子味炸雞超級fresh ,超級鍾意呢種味道,感覺吾會膩等齊啲肉類同埋海鮮到齊,就開燒啦~最值得一提嘅係燒芝士蠔同埋燒生蠔同扇貝,好超級新鮮,多汁, 肉類最推介嘅就係燒牛脷同五花腩,有齊海鮮嘅燒肉店真係好少見,而且份量係你寫幾多俾幾多,呢個超讚,我感覺所有肉類都唔差,好多款式,因為係任食,但大家記住要量力而為唔好浪費食物。