2007-08-16 32 瀏覽
今日兩男四女食左兩打蠔- 隻irish premium幾岩我胃口凍海鮮冷盤- 有一隻龍蝦,一隻睡蟹,3隻蝦,3隻翡翠螺,3隻扇貝,3隻大蜆同兩隻蠔,上次食好似要$488,今次竟然係$438,但份量差不多,抵上加抵龍蝦湯,蠔湯- 龍蝦湯淡左無以前咁重味,聽講係要遷就客人既口味新奥爾良蝦凱撒沙律- D醬汁好好味,仲有幾隻蝦,$58...抵法式煎鵝肝- 我同我D FD都好鍾意食每次都必食,好香...正白酒炒美國靑口- 今次D靑口又唔夠上次既鮮甜,質素好似唔多穩定香草燒澳洲羊架- 今次D羊有D肥羔,羶羶地岩我口味,不過我始終最鍾意既都係佢地D配菜既薯仔同露荀扒美國肉眼- 因為6個人share,所以我叫佢幫我切粒上,點知Uncle Yan話切左粒先煎咁樣好食D,D肥羔好香好好食龍蝦肉意粉- 味道OK不過太多汁心太軟- 我覺得唔差得過係甜品店食果D仲有Uncle Yan請我地食既Tiramisu同籃莓芝士蛋糕
今日兩男四女食左

兩打蠔- 隻irish premium幾岩我胃口