2024-12-22
喜愛吃海鮮的我們,知道「千海水產海鮮火鍋放題」可以任撈任食海鮮,而且餐廳自助撈海鮮區域,不停補貨,客人可以無限量任撈任煮,所以朋友就預訂了今天去試試。海鮮種類包括蜆、蝦、蟹、螺、沙白、鮑魚,大家都可以自由選擇自己喜愛的海鮮,選擇海鮮後,店員還會幫忙清洗。在清洗海鮮時,店員還會提供號碼牌,客人不用久等,這服務讓人感覺很貼心。除了海鮮外,當然其他火鍋配料亦不可少。蠔是必選之一,大大隻之餘、又新鮮。另外,還有蔬菜類、丸類、花膠、脆鯇魚片、響鈴、炸魚皮、鵝腸….等等,選擇多到樣樣都想食。至於牛肉、豬肉、羊肉、皇牌燒乳鴿王、鐵板鵝肝多士、燒物,可在QR code落單。自助區裡仲有點心、熱食、水果、飲品、甜品、雪糕,連至愛嘅烤榴槤都有得食,真係好難食唔飽,下次要約埋屋企人一齊再嚟食過先!