2024-06-10
🎀簡短食評系列之葵廣掃街。消暑解渴酸甜檸檬茶🍋🎀🪄店名* #擰壹擰手打檸檬茶🔮地址* 葵芳葵富路7-11號葵涌廣場3樓301F號舖🔮🗾分店地區🗾 葵芳,佐敦💰價錢$32➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_葵芳#pickyme_葵廣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👀評分💖💖💖💖💖🪄大力檸多 $32食完咁多油膩嘢當然要飲返杯酸甜嘅嘢佢解膩啦😎 最近手打檸檬茶開到 成行成市 不過我就飲過幾間 味道都幾唔錯嘅 今次就揀咗我最鍾意嘅益力多味檸檬茶 味道都幾唔錯👍 本身手打檸檬茶令到檸檬嘅精髓發揮曬出嚟 再加上益力多嘅酸味 所以飲落去嘅味道酸酸甜甜 帶有少許檸檬嘅苦澀味 超級消暑解渴😆 而且佢舖頭有個位置係可以畀人打卡嘅 都幾型格😗(5個💖為最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整體評級⚜️🎈味道評分*😋😋😋😋😋🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰💰🎈服務態度*💌💌💌💌💌
🪄店名* #擰壹擰手打檸檬茶
🔮地址* 葵芳葵富路7-11號葵涌廣場3樓301F號舖🔮
🗾分店地區🗾 葵芳,佐敦
💰價錢$32
#pickyme_小食
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👀評分💖💖💖💖💖
🪄大力檸多 $32
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️