2023-12-20 111 瀏覽
前排同閨蜜行街,👭 Dinner食咗一個食物水準好高、價錢都好合理嘅日本餐😋呢間餐廳由菜餚嘅配襯都充滿著格調❤。野菜天婦羅盛合油,🏻炸至金黃酥脆。野菜的天婦羅炸制後保留了其原始的鮮美和營養,口感豐富,同時提供了豐富的纖維和維生素。博多屋豆腐,以豆腐為主要食材,🏻豆腐本身富含優質蛋白質和微量元素,具有豐富的營養價值。搭配的配料和醬汁為豆腐帶來了豐富的口感和風味。茅乃舍創作涮涮鍋-試吓茅乃舍創作涮涮鍋嘅美國安格斯肉眼,真係個人覺得味道出色😊。開始第一口嚟說,就已經充滿了驚喜😮!安格斯肉眼嘅質地緊實而唔肥膩😋,再經過高湯一燙,更顯得味道鮮嫩無比,搭配特製嘅醬汁,簡直就係口舌之間嘅享受👌。肉質軟滑得幾乎可以在口中化開,真係讓人嘆為觀止👏。加上店內氣氛悠然,服務人員體貼入微🥰,都為飲食體驗加分不少。而鍋底嘅湯頭都好香👃,好耐冇食到咁出色嘅湯底,嗌得完全停不下來☺️。食完整個,感覺肚子好滿足哦😋,份量十足!🎉無論係肉嘅口感定係整體的用料新鮮程度,都完全達到我期望中的那種水準😍。有機會我一定會再去,一定會再介紹比朋友去嘅😉,真係太美味啦👍!茅乃舍創作涮涮鍋你值得擁有!🎈是日刺身定食🏻,提供了多種魚類的
是日刺身定食🏻,提供了多種魚類的刺身,每一種都具有獨特的口感和味道。配菜和調味醬料增添了整道菜品的層次感。🏻博多屋豆腐山芋蓉鐵板燒,用鐵板燒既方法非常惹味!🌟值得推介!

呢度環境舒適食物質素高,🙌🏻所以咁多人幫襯,有機會再叫多D朋友來食。