2018-12-29
👌🏻環境:環境清潔普通,夏天有時會有一二隻昆蟲飛來飛去,好影響胃口,仲有洗手間十分污穢。但環境佈置空間也很好,周圍都有冷氣風扇。👌🏻服務:侍應都係泰國人,但中文都好勁,聽得明我地講咩,態度不錯都很親切,但人手不足,有時得一個樓面侍應,所以點餐叫人要耐心等候。🍚食物:👍🏻「泰式乾炒雞河$55」👍🏻「泰式乾炒牛河$55」:依間既乾炒不會很油膩,油份量控制係好好,每次食都不錯,肉既份量不算多,反而蔬菜就很好。👍🏻「泰國臘腸炒飯$69」:第一次試這個,配搭有驚喜,很推薦試這個。👌🏻「香葉肉碎炒飯$58」:同其他泰個餐廳無咩特別的,普通的一個炒飯。👌🏻「椰糖燒豬頸肉$79」:食落口無甜味的,會跟一個醬點醬後有微微既甜味,但醬汁同豬頸肉不太適合,個人覺得配沙嗲醬燒烤醬更好。👎🏻「泰串拼盤$149」:牛肉串炒得很鞋口,有幾條串燒燒到過火了,丸串燒很乾身,全部串燒得雞肉串算正常,其他都不好食。去開深井不妨試試,價錢不貴。
👌🏻服務:
🍚食物:
去開深井不妨試試,價錢不貴。
泰式乾炒雞河
椰糖燒豬頸肉