2013-10-02 92 瀏覽
棉花冰系必點菜式,雖然味道選擇唔多,但都基本滿足正常人需求噶啦。中秋深夜,uncle就帶左我去宵夜,經過維園人山人海苦戰,個肚空曬可以戰鬥甜品。好好采基本唔需要等位,但上菜速度就略慢,但真系好多人!綠茶味道噶冰好正,濃濃綠茶粉味道,芒果冰都唔錯,d小湯圓好可愛。香蕉酥都ok,re熱噶可以緩解冰噶凍。三樣野140左右。食完好飽,但唔會膩。時隔十日再光顧,點左芒果加益利多冰,酸酸甜甜好得下,最推薦系「心太軟加豆腐雪糕」。心太軟真系好暖,d朱古力好濃香,連我呢個唔鍾意朱古力製品噶都忍唔住搶食。豆腐雪糕有豆腐清甜味道,唔會太甜太流,好配合d熱朱古力。今次多人share,每個人先30。