2023-06-02 47 瀏覽
最近突然對辣野食指大動,想任飲任食之餘,又想同三五知己坐系度慢慢品嘗,到左深水埗試呢間串串貢,主打麻辣火鍋就最好不過。一入到去已經聞到麻辣的香氣薰天,就二話不說叫到四川麻辣火鍋,從湯底到配料,一睇就知質素都非常高。湯底味道非常濃郁,辣味和麻感十分突出,系出面拎芓然牛肉,麻辣雞串,放進鍋中,每一口都美味突出。調咪料自助拎服務也非常周到,服務員經常會確認湯底的溫度,並及時補充新的食材。此外,餐廳的環境也非常整潔和舒適,給人一種放鬆和舒適的感覺。餐廳自助飲品啱吾辣既朋友就吾好錯過沙嗲清湯,比起四川麻辣火鍋,味道較為清淡,但同樣美味。湯底有著新鮮的香料味道,配料放入去,令人一口接一口停吾到。有各種蔬菜、肉類和海鮮,每一種食材都十分新鮮,質量也非常高。個人特別鐘意沙嗲湯底配上豬耳,簡直一口愛上。最後仲有任食甜品我非常滿意今次既體驗,下次我一定會再來。配料全部都系保持新鮮狀態且顏值非常高,每一啖都可以令你可以品嚐到最好的味道。

調咪料自助拎

餐廳自助飲品