2023-08-26 52 瀏覽
上星期去了大角咀分店, 今天來到餐廳的姊妹店, 小店主打韓國街頭小食, 非常有韓國地道風味✨餐廳雖然店舖細細但充滿溫馨舒適氣氛、簡潔清新企理, 本店的名品有泡菜煎餅、煎雞蛋卷、紫菜飯卷, 傳統韓國料理店😍我們點了韓式紫菜飯卷有四款口味可以選擇, 吞拿魚/五花腩/牛肉/菠菜, 今日選了牛肉味, 配料有碎牛肉、蛋絲、紅蘿蔔絲及菠菜, 帶芝麻油香、有齊酸辣微甜味道, 口感豐富, 非常惹味芝士煎雞蛋卷雞蛋卷上面寫上韓文字【고맙습니다】, 是代表多謝的意思, 是店主對客人的感謝, 非常充滿人情味💕, 內裏用上兩種芝士, 滿滿拉絲, 充滿蛋香, 嫰滑可口, 必點推介👍🏻迷你泡菜煎餅🫓用上家庭秘方、連泡菜都是店主自家製, 細細的一塊、厚度平均, 味道帶點酸, 煎餅邊脆脆, 十分香口, 非常開胃, 很適合夏天食用, 人氣之選😍飲品🍹柚子牛奶沙冰士多啤梨牛奶沙冰🍓兩款沙冰賣相很吸引, 大大杯、果味香濃, 口感細膩清爽、冰感度高, 非常清涼解渴整體高質有驚喜, 全部即叫即製作, 服務員非常有禮, 用料十足、ᴄᴘ值高, 值得再回顧💕

我們點了
韓式紫菜飯卷