2020-12-18
呢日係深水埗買完野同朋友搵左間小店支持下,唔算好肚餓,食個burger🍔都OK😬呢度都有成10款漢堡選擇🍔仲有啲小食🍟意粉都有🍝我哋一人叫咗一個漢堡再加$20 可以轉Combo有小食(薯條/薯格)同飲品🥤呢度嘅招牌係和牛漢堡,不過我地見喺呢度有啲比較特色少見啲罕有啲嘅味道,所以想試吓新野😆😆🔸水牛城雞肉漢堡🍔配脆炸特製蕃薯條(+8)🍟水牛城雞翼就食得多啦,估唔到有水牛城雞肉!雞胸肉好嫩好Juicy,好彩帶咗手套,如果唔係流到成手都係汁😝用左美國大乳芝士,同水牛城味道好夾!😋蕃薯條都幾好食,份量好多,我地share食食到好飽😂🔸丹麥藍芝士漢堡🍔配薯格塊美國安格斯牛肉漢堡都好厚,煎到好香,咬落口感軟腍。鍾意食芝士嘅朋友可以試吓🧀味道十分之濃烈😍唔鍾意芝士既朋友可能會覺得臭🤣不過呢個味道都好啱我啦😋揭開個包會見到發咗霉嘅藍芝士,呢個係佢嘅特色,餐廳都落足料!仲加咗啲洋蔥粒,好好食。薯格好脆!估唔到食咗個漢堡同埋啲小食都幾飽!不過只有少量座位,有機會買完要外賣食呀。今日食既兩款漢堡都好好食,值得支持💪🏻💪🏻
🔸水牛城雞肉漢堡🍔配脆炸特製蕃薯條(+8)🍟
🔸丹麥藍芝士漢堡🍔配薯格