今日去咗深水埗行街,random入咗一間走露營風格嘅Cafe食嘢,都幾有surprise喎😍🍝自家製青醬意粉配三文魚($118)自家製青醬味道好清新,好開胃,亦都唔會好膩😋意粉嘅軟硬度都好適中,芝士粉撈埋青醬同埋三文魚,味道好夾,好好食!唯一美中不足就係份量唔係話好多,食完有啲唔夠喉🫣🍳西班牙薯蛋配巴馬火腿($78)本身以為呢啲係小食,但食落多幾飽下!佢以炸過嘅薯仔切片做底,加上parma ham嘅咸味,同埋濃濃嘅蛋醬,好特別都好豐富☺️☕️Cappuccino ($45)咖啡味好香,同奶味好balanced!面頭嘅泡沫飲落去仲有陣淡淡的香味,唔會話飲完有好飽嘅感覺☺️📍 Loop Kulture (深水埗)深水埗鴨寮街90號地舖➡️#hapifriday_深水埗#foodiehk #hkfood #foodphotography #foodblogger #hkigfood #hkig #hkigers #香港美食 #香港美食指南 #香港好去處 #香港美食推介 #香港美食日記 #香港美食地圖 #深水埗美食 #深水埗 #深水埗好去處 #深水埗咖啡店

🍝自家製青醬意粉配三文魚($118)

🍳西班牙薯蛋配巴馬火腿($78)

☕️Cappuccino ($45)

📍 Loop Kulture (深水埗)
深水埗鴨寮街90號地舖

➡️#hapifriday_深水埗