2020-02-14 495 瀏覽
深水埗真係好多又平又好味嘅亞洲美食。同朋友去完嘉頓山,近近哋就決定去深水埗區揾好嘢食😆兩年前都食過一次第一郡,相隔兩年又有機會離食啦!上次就試咗湯檬同牛油果奶昔,好好味😋不過今次試咗越式軟包同蔬菜燉牛肉😍😍😍無論係越式軟包定蔬菜燉牛肉嘅包都好軟熟🥰🥰🥰我成日食越南嘢都叫檬粉,真係好開心自己撰咗試新嘢,激力推介大家一定一定要點離食!特別係麵包愛好者,我相信你唔會失望😋蔬菜燉牛肉配軟包味道啱啱好,唔會太喊,值得推介!餐廳唔係好大但坐得舒服,同其他食客都有少少距離。服務態度好好,比我嘅感覺好有人情味。好開心兩次離第一郡,無論食物質素同服務態度都令我好滿意!希望大家有機會會去深水埗試下,唔同菜式都好味又抵食👍🏻👍🏻👍🏻

越式軟包
蔬菜燉牛肉