2022-05-30 159 瀏覽
29/5/2022星期日,周圍搵地方食午餐,漫步大南街,基隆街,汝洲街。見到這間cafe,設計簡單乾淨,唔花巧,感覺舒服,一於就揀呢度食午餐啦。入到cafe,見到好多掛畫,可以一路食嘢,一路欣賞畫作,頓然增加藝術感!講返食物,午餐價錢好抵喎!有湯或者沙律,主菜及飲品。我選擇沙律,主菜是鮮蝦牛油果忌廉意大利粉😋粒粒牛油果配意大利粉,配搭特別,又好食。鮮蝦大隻,肉嫩😋,飲品係凍檸茶。朋友選擇a la carte,頭盆係 巴馬火腿配金蜜瓜,蜜瓜鮮甜,巴馬火腿肉質軟嫩,這個頭盆,好的開始😋主菜 傳統卡邦尼意大利粉,煙肉芝士咸味適中,不creamy ,美味可口。飲品係 凍 latte。之後仲叫咗 水牛城雞翼,細size雞翼,甜酸辣味適中,好啱三五知己吹水小食👍🏻店員友善,同客人打成一片,傾吓偈,好舒服。
講返食物,午餐價錢好抵喎!有湯或者沙律,主菜及飲品。
飲品係 凍 latte。
店員友善,同客人打成一片,傾吓偈,好舒服。
Set  lunch  -  沙律
Set  lunch  -  鮮蝦牛油果意大利粉