大家都知道日本人有個傳統喺會去食kfc炸雞慶祝聖誕節,今年聖誕節我都食炸雞與家人應節。不過喺食韓式炸雞,貪佢味道多變又惹味。路過哈哈韓式炸雞專門店點外賣,打包回家與家人分享。有多款口味既無骨炸雞、炒年糕同韓式小食,啱曬喺屋企同朋友開party。<雙重享受炸雞 > $166-蒜香醬油炸雞炸雞每一舊都份量十足,外皮香脆,但肉質嫩滑,肉汁juicy 。蒜香豉油炸雞蒜香味濃郁,醬汁完全地包裹炸雞外層,鹹甜嘅味道令人食指大動。-辣芝士炸雞辣芝士炸雞喺另一個令人食不停口嘅味道,辣芝士粉均勻地沾滿炸雞,本身芝士粉帶鹹香,食得多不免會有啲膩,但辣辣地反而可以食多舊都得,芝士控必點。<紫菜脆薯條(大) > $34脆薯條有3款口味可選,分別有狂熱味、紫菜味同粟米濃湯。紫菜本身同薯條就好夾,沾滿咗紫菜粉。

<雙重享受炸雞 > $166
-蒜香醬油炸雞
-辣芝士炸雞
<紫菜脆薯條(大) > $34
紫菜脆薯條(大)