2023-09-26 83 瀏覽
招牌火車頭日本和牛湯河粉濃郁牛肉湯底上面有好豐富配料,牛肉係日本A5生和牛肉,油脂分佈均勻,肉質嫩滑。手打牛丸爽滑彈牙,牛筋,牛柏葉,牛𦟌軟嫩筋道,有咬口,性價比高,必試。另外以優惠價加配蔗蝦,鮮甜香口,超值得一試。越式小食拼盤有米紙春卷、蝦餅、扎肉、雞翼、豬頸肉等,選擇多,份量感十足,炸得好香口惹味,點埋醬,同朋友一齊食,超推薦。蒜香牛油雞翼,酥脆可口,蒜香味包裹嫩滑嘅雞肉,推薦一試。串燒拼盤有豬肉卷、豬頸肉、雞肉、牛肉各一串,肉質鮮嫩,個人偏好豬肉卷和雞肉~落霞:好夢幻,底層係士多啤利醬,配合碟豆花、梳打水,好清爽解膩~熱越南滴漏咖啡:食越南嘢不可少得嘅飲品就係滴漏咖啡,好香純,又可以體驗越南的飲食文化。整體上餐廳環境乾淨別緻,適合打卡。食物色香味俱全,性價比極高,係深水埗越南美食中我的首選名單。

招牌火車頭日本和牛湯河粉

越式小食拼盤

蒜香牛油雞翼,酥脆可口,蒜香味包裹嫩滑嘅雞肉,推薦一試。

串燒拼盤