2023-08-03 48 瀏覽
因為之前算係經常來幫襯,呢幾日去食返,想講,入面其中個身型比較大隻男員工,態度真係差,加上佢原來仲係管理層,相反另一個老闆來,果個態度仲好好~有時我體諒服務性行業人的辛酸,加上起呢區加茶記,更加唔會要求咩服務質素,但呢個男員工真係連基本待客的都無😑🙄好少可不滿到咁,因為都唔止一次兩次~試過之前又漏單。。.2/8 勤日叫西多士餐,來到見到d 薯條。。真係少到誇張,正諗住問返個員工果陣,連佢自己都忍唔住去左問廚房,最後咪話。。下次補反比我,嗌我提佢~.3/8今日去食,雖然真係有補反比我,不過個男員工個態度真係好似我欠左佢咁,仲要d 薯條凍ge,完全唔熱,暖都無🙄🙄😑.同埋今日叫雞翼餐。。今日到沙律出事😵‍💫😵‍💫😑影出來算多左,實物沙律少得可憐,同埋d 蘋果氧化sai 😂😂同事剛外賣的,話都比我多😂😂算喇。。。果下都廢事講~
好少可不滿到咁,因為都唔止一次兩次~試過之前又漏單。。

同埋今日叫雞翼餐。。今日到沙律出事😵‍💫😵‍💫😑
算喇。。。果下都廢事講~
2023-08-03
下午茶