今次係第一次去Tino’s Pizza Cafe, 主要係咁啱經過見到餐廳環境寬敞幾舒服,所以就入咗去試吓。主菜都會連一杯嘢飲或者餐湯,我哋嗌咗一杯台式凍珍珠奶茶🧋,同埋是日餐湯粟米湯。珍珠奶茶意外地覺得好好飲,係好台式嘅味道🤣我覺得粟米湯如果味道濃啲嘅話會更加好飲!不過入邊有好多粟米粒所以口感好豐富。🌽主菜一: 肉肉堤諾先生Pizza 🍕Pizza入邊嘅煙肉係厚切而唔係平時早餐薄片果一種!食落嘅時候非常之香。另外佢嘅Pizza批底咬落又香又煙靭。主菜二:羅勒煙燻雞烤麵意粉係用左好香好清新嘅青醬;不過啲雞肉略嫌硬咗少少同埋無咩味,如果肉質淋啲同埋有更加多既香味會更加好。小食:芝士肉丸配烤餅🧀我地再加$28加配呢左個芝士肉丸配烤餅,我覺得呢個非常值得試!芝士醬同埋肉丸都好好味!改善空間:薄餅同意粉如果再熱啲嘅話會更加好,因為上菜後好快就覺得已經凍咗。另外餐廳衛生都需要改善,用餐過程當中都見到有啲蚊飛過。值得欣賞:店內嘅職員服務態度好好,我哋食唔晒啲食物想打包走,佢地都主動幫我哋包裝入袋!

主菜一: 肉肉堤諾先生Pizza 🍕
肉肉堤諾先生Pizza