2018-08-01
呢間係隱世美食店,如果唔係朋友介紹,我係完全唔會經過呢一邊,唔會發現呢一間咁好食嘅小炒店因為本身好少去深水埗果一頭,但係知道其實都有好多好食嘅鋪頭,呢一間係朋友介紹過嚟,佢話佢自己食過一次之後,食過返尋味,所以不斷帶朋友去食我本身都唔信。我哋係夜晚去食,去到之後,門外面見到好多人排隊,見到餐廳入面都有好多枱,但係就滿座心諗,一定好好食先至會爆場~等咗大概30分鐘左右,就有得食!其實,我都覺得等得太耐,但係朋友興致勃勃,所以就試吓入到去環境比較嘈吵,但係即使係兩個人,都可以被安排坐好寬闊嘅座位,呢樣野好加分!不過因為枱太大,兩個人傾計有啲吃力,因為環境有啲嘈,所以比較適合一大班人去食,如果想兩個人靜靜地傾吓計,就冇可能我哋叫咗佢嘅招牌:砂鍋西蘭花啫爽肉同埋翠玉瓜香菇炒牛柳粒等咗大概10分鐘,砂鍋西蘭花啫爽肉就到 超驚喜,上菜時,砂鍋係吉既,燒熱咗,然後服務員再爽肉同 西蘭花喺我地面前放入鍋,即刻聽到炸炸聲,再喺我地面前炒熱啲餸就食得~ 味道一流👍🏻👍🏻👍🏻 肉真係好爽,好啱送飯,西蘭花又唔會太大舊,細細粒,入口熱辣辣,好至於翠玉瓜香菇炒牛柳粒更加正,連菇都好入味,牛柳粒好鮮,唔難咬,醬汁
我哋叫咗佢嘅招牌:砂鍋西蘭花啫爽肉同埋翠玉瓜香菇炒牛柳粒
至於翠玉瓜香菇炒牛柳粒更加正,連菇都好入味,牛柳粒好鮮,唔難咬,醬汁做得好好味,係會不斷食不斷食
整體來講,味道一流,就水準,服務員好好客👍🏻👍🏻
查看之前的留言 ()