2010-09-05 325 瀏覽
早2日岩岩等車經過這外賣店,本來都冇諗住去睇有咩食~因為小弟本身對日刺野的要求都幾高~唔新鮮都唔食~(tst~見城係小弟成日帶d客去食野的地方所以都幾要求高)但係我比門口果個小妹子吸引左進去看一看~我見佢大熱天時仲係門口比傳單我就睇下入觓有咩食先~~一入去就見到一個師傅係到開緊條三文魚~我睇一睇條魚~都ok新鮮~之後比我見到小店原來仲有生蠔賣~雖然蠔的品種係小d得2種(一大一小)不過我望到d蠍都好似不錯所以就叫左2隻試一下~小妹立即幫我選左2隻去比一個師傅仔幫我開~我心諗個師傅仔得唔得嫁~不過佢一拿左隻蠔上手,3,2下手腳就幫我開左2隻蠔@@腸黎我睇小左佢啦~之後我就開始食果2隻蠔啦~都ok波2隻蠔真係幾好~冇諗過老深會有一間有蠔食的小店~就係因為佢果2隻蠔比到信心我再叫野落去~所以最後買左半打蠔同10多種東西食~比錢時都只係3百多元........我買左8隻蠔+10多件壽司都只是3百多元......真係平到我笑.....(之後拿走d野食時小妹仲好細心問我係唔係住得好遠洗唔洗比d冰我拿走d野~(係一間外賣店的員工有咁的服務我心諗住邊到搵呀.....)最後經過20分鐘的車程去到了女友家開

最後經過20分鐘的車程去到了女友家開始食~d壽司原來都不錯

如果我下次經過老淋都應該會再係這小店買野食~
2010-09-02
10 分鐘 (外賣自取)
$150 (其他)
  • 生蠔
  • 和牛壽司