2018-05-15
放工約左男友在銅鑼灣行街,見唔係好肚餓想搵啲輕食食下!行行下見到一個好耀眼的招牌wing it!見新開既就試下啦!內裏嘅座位唔算好多只係得10個8個!但因為可能小食店啦流量比較快!反枱速度都好快👍🏻小店主打食雞翼!但眼見招牌只有兩款雞翼的種類!原味和脆皮!心諗好似好普通!少年你太年輕了!醬汁嘅口味多達10幾個我地order左12隻wing另+$30 combo多一個薯條和汽水....另外再帶多一個芝士條$20付款期間看見有新口味嘅天然能量汽水!好奇之下叫咗一罐試吓十分鐘左右店員好快就拎哂出黎比我地!出邊嘅醬料選擇真係花多眼亂...包括有:水牛芝士,蜜糖芥末,燒烤醬,蛋黃醬或忘不了等,任你簡任你點。結果我哋揀藍芝士和蜜糖芥茉醬!十分有驚喜嘅藍芝士醬!濃郁嘅芝士味但唔會太溜!配上香脆熱辣的雞翼!把雞翼推到最高層次!蜜糖芥茉醬我是用來點薯條!薯條本身係比m字頭出品要粗的! 薯條外脆內軟!蜜糖芥茉的口味正正配合得天衣無縫重點來了-芝士條絲簡直嚇死人😂有圖有真相😂芝士控必食能量汽水-味道有少少藥水味唔介意嘅都可以買黎試吓😂整體來講食完係會令到你好有滿足感!亦都好友罪惡感!😂鍾意食雞翼嘅一定要來
想搵啲輕食食下!行行下見到一個好耀眼的招牌wing it!見新開既就試下啦! 內裏嘅座位唔算好多只係得10個8個!但因為可能小食店啦流量比較快!反枱速度都好快👍🏻
付款期間看見有新口味嘅天然能量汽水!好奇之下叫咗一罐試吓
重點來了-芝士條絲簡直嚇死人😂有圖有真相😂芝士控必食
能量汽水-味道有少少藥水味唔介意嘅都可以買黎試吓😂
整體來講食完係會令到你好有滿足感!亦都好友罪惡感!😂 鍾意食雞翼嘅一定要來