講起淺水灣,瞬間諗起海天一色⛅️除咗地方本身特色外,有一間cafe同樣會令人諗起,𝑷𝒂𝒓𝒂𝒃𝒐𝒍𝒊𝒄𝒂 𝑪𝒂𝒇𝒇𝒆靠窗位置可欣賞叢林美景🌳✿ 𝑪𝒂𝒓𝒂𝒎𝒆𝒍 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒂𝒓𝒅 𝑷𝒖𝒅𝒅𝒊𝒏𝒈果然系呢度招牌菜,布丁口感實在,吾會過於鬆散。有士多啤梨作點綴🍓蛋香濃郁🥚焦糖好入味🤎成個組合睇得又食得🍮✿ 𝑺𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑭𝒓𝒖𝒊𝒕 𝑪𝒓𝒆𝒂𝒎 𝑪𝒂𝒌𝒆水果蛋糕因應季節搭配吾同水果🍰是日水果系白桃🍑白桃十分清甜,忌廉部分輕盈,蛋糕軟綿濕潤,賣相影出黎好靚✨✿ 𝑰𝒄𝒆𝒅 𝑪𝒍𝒐𝒖𝒅𝒚 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆好似有舊雲咁☁️所以因而命名。表面同樣系忌廉,吾會太膩🤍咖啡亦吾會好苦澀,啡味濃郁☕️✿ 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆十分有驚喜!抹茶做到回甘,茶味香醇🍵同牛奶比例真有剛好感覺🥛睇個樣估吾到咁好飲🙊

✿ 𝑪𝒂𝒓𝒂𝒎𝒆𝒍 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒂𝒓𝒅 𝑷𝒖𝒅𝒅𝒊𝒏𝒈

✿ 𝑺𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑭𝒓𝒖𝒊𝒕 𝑪𝒓𝒆𝒂𝒎 𝑪𝒂𝒌𝒆