2023-09-27 96 瀏覽
Mini Strawberry Greek Yogurt Cheesecake $68Sea Salt Cheese Croffle $58Mint Mojito Coffee $78Salted Milk Foam Pineapple $68中環行過見到呢間少女風嘅cafe,內𥚃裝修以粉紅色為主調,見到有happy hour 第二杯飲品半價,一於試下先!呢度嘅希臘乳酪蛋糕好有驚喜,食落好refreshing,用上左真材實料嘅士多啤梨同Greek yogurt 製成,好輕盈好清新,啱晒我呢啲又口痕但又想keep fit嘅少女:0))海鹽奶蓋芝士croffle都好特別,croffle 即係croissant x waffle,即叫即製,咬落酥脆 🧇 飲品方面都幾特別,Mint Mojito Coffee 薄荷味夠晒清涼,而海鹽奶蓋鳳梨茶都好refreshing,呢排咁熱真係解暑一流💖
Sea Salt Cheese Croffle $58
Mint Mojito Coffee $78