餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (德福廣場1期)
資訊:

2023-02-10 34 瀏覽
食過唔同分店嘅茶木🍵今次呢間嘅裝潢好清新好木系🌱一入去staff已經好好態度幫我地安排梳化位置好寬敞好舒適👍🏻可以好舒服咁食餐飯🤣Scan QR code落單 好方便而且都好多選擇原本想揀套餐但我又想食香腸肉燥飯😆香腸配肉燥飯評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個飯係我每次去茶木都必嗌嘅飯一嚟我好鍾意食台灣腸 二嚟燒得好脆卜卜好好食我配埋肉燥飯食真係一流嘅配搭甜酸菠蘿咕嚕肉配肉燥飯評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻酸酸甜甜嘅醬汁好開胃 仲有啲水果唔止係得菠蘿 仲有火龍果同士多啤梨個擺盤有一節嘅空心菠蘿 好特別嘅擺盤而咕嚕肉嘅肉質適中 唔會太多粉 但又脆卜卜肉燥飯需要+$10轉 但肉燥真係冇得輸 好夾脆脆黑糖珍珠鮮奶評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個真係超級好飲 啲黑糖脆脆好好食面頭嘅芋圓好煙韌 好好咬口黑糖鮮奶好正 一飲就會忍唔住在啜停唔到口啲珍珠都係一樣好煙鏟好好咬芒果金茶🥭評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻芒果沙冰feel 好fresh 但芒果比較酸仲加配左兩個小食一個係紅油炒手 一個係鹽酥炸雞兩個都好好食 鹽酥雞好酥脆 係即炸紅油炒手個味少少辣咁🍓士多啤梨磚評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻賣相已經係好吸引 仲要切得咁
食過唔同分店嘅茶木🍵
今次呢間嘅裝潢好清新好木系🌱