木系裝修cafe 好靚好清新~不過就唔覺好波希米亞風🤔開張幾個月終於可以嚟試食!食物overall水準唔錯柚子蜜炸雞牛角窩夫都脆~自己好鍾意食cafe價錢嚟講還可以啦,種類算多,個all day breakfast 好豐富!薯餅好脆!仲有哈蜜瓜🍈不過個蘑菇就唔係焗得好夠Fish and chips 炸魚就同食開英國嘅有點距離 可以唔試西西里蕃茄意粉🍝偏淡味,慢煮雞胸都唔dry!煎得唔錯薯條三兄弟另加錢叫嘅小食估唔到除咗3個醬之外,份量都係x3! 食得出新鮮炸!個人覺得不錯,雖然同shake shack嘅薯味差啲,不過另一半覺得薯條偏粉,不過外皮炸得好脆!食到最後都係脆嘅!初頭以為份量會少啲點知份量咁多!黑松露醬同明太子醬都夠多,另外仲有個芥末醬我就麻麻哋卡邦尼煙肉意大利粉做得幾好,我平時最怕食呢碟野覺得好漏,呢間我覺得creamy唔太漏,可以!有好多甜品同特飲都想試,好少cafe會食完想下次再幫襯!下午茶weekend貴少少,不過呢個價錢餐飲可以揀果汁🧃都可以接受,而且服務幾好!
木系裝修cafe 好靚好清新~不過就唔覺好波希米亞風🤔

開張幾個月終於可以嚟試食!
食物overall水準唔錯
柚子蜜炸雞牛角窩夫都脆~自己好鍾意食
韓式柚子蜜炸雞牛角窩夫

All  day  breakfast

炸魚薯條

西西里蕃茄意粉🍝偏淡味,慢煮雞胸都唔dry!煎得唔錯
西西里慢煮雞胸意粉

薯條三兄弟

Carbonara

有好多甜品同特飲都想試,好少cafe會食完想下次再幫襯!
餐飲
餐湯