餐廳: 輕時光
資訊:

話說我放工經過炮台山,見到新開左間飲品店就入去試下!出奇地啲水果特飲幾清新,同連鎖既台式飲料完全唔同我買既係芒果+近期好hit 既紅火龍果+乳酪既特飲,飲落唔太甜,加上水果新鮮,比到我一種健康同去油(?!)既感覺,幾適合我呢啲平時冇時間食水果既人。鋪頭裝修幾靚,清清地靜靜地,同鋪頭名take your time 既感覺一樣。兩種水果同乳酪溝出黎既顏色好sharp 好靚,我即刻就係佢地鋪入面影左相同打卡。老闆娘話所有產品都係佢慢慢研發,堅持自己店賣既飲品同出面既飲品店唔同。我飲過又真係同出面唔同,呢個買點吸引到我再次幫襯,同返黎寫評語介紹!

芒果紅火龍優格果昔

,同返黎寫評語介紹!
2018-11-09
外賣自取
$36 (其他)