2023-10-30 717 瀏覽
🥪🐟餐廳名: Elephant Grounds地區: 尖沙咀評語:Marshmallow Ice Cream Sandwiches HK$68 - 棉花糖勁大粒 表面燒到焦香左 (無燒燶十分好) 朱古力薄荷雪糕 雪糕餡仲有朱古力粒 幾脆口 三文治皮係威化餅 乾身唔 表面有少少nuts既感受 有堅果味Salmon Avocado Poke HK$100 - 醬油三文魚少少甜咸 牛油果夠熟同埋細滑 將三文魚同牛油果擺上芋頭脆片上面好好食結論: Ice Cream Sandwiches間中會轉口味 今次食到呢款幾好食 三文魚牛油果每次都會黎食 好新鮮既感覺 夜晚黎尖沙咀呢間可以坐戶外位 涼涼地吹海風 有盞燈加強暖暖地既氣氛 岩情侶出街拍拖
🥪🐟
餐廳名: Elephant Grounds