2023-06-08
我哋女仔嘅口號就係我要減肥啊😂🫣點知比我喺荔枝角嘅工業大廈搵到一間減肥,都食得嘅火鍋放題✌🏻✌🏻仲要好好食😋減肥食嘅話一啲都唔辛苦🥒🥬🌽自助吧蔬菜一坐低梗係去夾啲蔬菜補充纖維先啦,有翠玉瓜、西蘭花、粟米條、金菇等等,好多選擇,揀自己鍾意食嘅就得,橫掂食極都唔會肥🤤🤤夾完嘢返嚟兩個湯就送到,我哋揀咗泡菜湯同中華辣湯,兩個都係辣嘅,泡菜湯就好似小辣咁,中華辣湯就會辣啲,大概係中大啦,食辣嘢出汗減肥🤭🌶️🌶️泡菜湯會開胃少少,因為都有啲酸味🤩🍤🌽🍍🧆🍘🍢串燒有一個都幾特別,係用米紙包住,外皮薄薄地,超級鬆脆,入口即化,入面嘅蝦肉就十分彈滑,好好食💯💯除咗呢啲,火鍋入面啲配料都唔錯,牛肩肉、豚肉、海鮮,呢啲全部都好放心食,因為都係優質嘅蛋白質🙌🏻🙌🏻全部都好新鮮,處理得都好乾淨食返啱個份量,其實減肥咩都可以食嘅💪🏻
一坐低梗係去夾啲蔬菜補充纖維先啦,有翠玉瓜、西蘭花、粟米條、金菇等等,好多選擇,揀自己鍾意食嘅就得,橫掂食極都唔會肥🤤🤤 夾完嘢返嚟兩個湯就送到,我哋揀咗泡菜湯同中華辣湯,兩個都係辣嘅,泡菜湯就好似小辣咁,中華辣湯就會辣啲,大概係中大啦,食辣嘢出汗減肥🤭🌶️🌶️泡菜湯會開胃少少,因為都有啲酸味🤩
🍤🌽🍍🧆🍘🍢串燒
有一個都幾特別,係用米紙包住,外皮薄薄地,超級鬆脆,入口即化,入面嘅蝦肉就十分彈滑,好好食💯💯 除咗呢啲, 火鍋入面啲配料都唔錯,牛肩肉、豚肉、海鮮,呢啲全部都好放心食,因為都係優質嘅蛋白質🙌🏻🙌🏻全部都好新鮮,處理得都好乾淨
食返啱個份量,其實減肥咩都可以食嘅💪🏻