2016-12-13 114 瀏覽
食串燒飲啤酒也是 放工其中一種的娛樂, 如果覺得去酒吧太嘈 有冇嘢食 不妨 可以選擇這一種一路吃一路飲酒傾計嘅方法 ,而且食物還有很多款式。輕量沒有點太多肉點左幾款常食嘅串燒例如雞 皮,雞軟骨,豬頸肉,燒鱔, 鴨舌,牛舌心 ,真是送酒一流嘅小食,香脆酥 ,不會啖啖肉那麼溜口, 食起上嚟玩不知不覺間可以食很多量喔!哈哈 有點發過今天為飲酒 而來, 所點的食物全部是佐酒美點還是頭一次 見到有燒雞春子, 忍不住點來試試。其實呢一樣食物不是那麼多人接受,平時打邊爐 ,都唔係個個會食 估唔到呢度竟然有得試下 燒嚟食, 口感真的很不錯,外脆內嫩咬落 還 很juicy, 不錯的推介呀!燒三文魚鮫, 份量沒有燒三文魚頭那麼大件, 肉比較多, 食嘅時候裏面嘅omega-3魚油輕滲出,來充滿魚香味, 一點腥味也沒有,不錯不錯。燒茄子, 因為茄子比較索汁,所以味道會有點偏鹹 ,濃味一點。

哈哈 有點發過今天為飲酒 而來, 所點的食物全部是佐酒美點