2009-04-15 63 瀏覽
第一次和老公來dinner, 食飯食麵感覺普普通通, 之後無諗過會再來! 但世事難料, 今晚經過門口, 突然想飲一杯台式荔枝玉露! 而且又要自己dinner, 就一於入去啦! 看過Menu, 飯啊拉麵啊都係一樣價錢, 烏冬反而最貴, 反正今晚很想食烏冬, 就決定來一份香煎雞扒鑽岐手打烏冬 + 荔枝玉露啦! 烏冬入口滑滑的, "溫柔"的感覺真係很驚喜! 相遇得太遲啦.....如果上一次食烏冬, 之後我一定長期光顧!! 香煎雞扒都OK, 以$37的價錢, 已經很超值啦! 餐茶轉台式drink都係加$6, 這晚食得好滿足! 雖然外面下著雨, 但食完這個讚岐烏冬後, 心情如見太陽呢!!! 賣單唔駛加一, 原來晚上dinner一律仲有七折! 咁今餐只係收$32.... 抵抵抵!! 去邊度搵啊!! 我會多d去食啦, 等老公出trip返, 仲要叫埋佢來添!

賣單唔駛加一, 原來晚上dinner一律仲有七折!

2009-04-15
  • 讚岐烏冬