2013-07-01 65 瀏覽
想食BURGER,屋企附近O個D又食到悶,心想好似幾年無去BURGER KING,點知好多都汁左得番呢間...真係可惜,一直覺得全球第二大既漢堡連鎖點今次第2次進軍香港應該可以同老麥死過到底佢地存在咩問題?論價錢佢地係比較貴的,由30蚊到60蚊1個餐都有,但係一分錢一分貨,真係比老麥認真得多由於驚佢汁笠,所以叫左好多野有雞柳,炸雞飽,雞翼,薯條,可樂先講個雞飽,一咬下去是有肉汁唧出來,脆脆的外皮加上少少辣,放左一陣個皮都係脆.完全值回票價連蕃茄和菜也靚一點吧.雞柳雖然都可能係合成肉,但係都感受到雞胸肉應該有既質感,沾上BBQ醬,吃不停雞翼就反而有點問題.味道是十分濃味,咸咸地辣辣地,有一點不知明香料味.但係咁多年來,佢地既雞翼都係好瘦薯條也是有薯肉的,薯味充足,質感充實,完勝柴皮薯條食完後心裡希望BURGER KING不會再次在香港消失,因為美式連鎖快餐在香港無咩選擇

到底佢地存在咩問題?

由於驚佢汁笠,所以叫左好多野

有雞柳,炸雞飽,雞翼,薯條,可樂

連蕃茄和菜也靚一點吧.

薯條也是有薯肉的,薯味充足,質感充實,完勝柴皮薯條

2013-05-21