2021-12-24 102 瀏覽
聖誕節搵地方同小朋友玩, 仲想食埋聖誕大餐, 今日就嚟咗鰂魚涌新開嘅Q Time Cafe親子餐廳。呢度環境好新淨感覺舒服, 母嬰設施一應俱全, 有濕紙巾、暖奶器、uv消毒器、哺乳室同換片房, 真係好細心!小朋友嘅遊樂區, 有滑梯、帳幕、小圖書館同埋砌lego!小朋友一見到就好開心, 即刻衝入去玩!放完電梗係要食飽啲補充下!餐廳做緊聖誕限定套餐, 主菜我就點咗 安格斯肉眼伴時蔬配雜菌汁, 意大利菜湯, 意式煙三文魚多士配蕃茄及芝士。肉眼扒好juicy、嫩滑好有牛味, 的確唔錯!寶貝女就揀咗DIY Pizza, 將鍾意嘅材料放上預先做好嘅餅底, 然後就畀店員攞去焗, 好簡單!Pizza新鮮出爐熱辣辣、脆卜卜, 份量細細哋啱曬小朋友!臨走有彩蛋!小朋友收到DIY薑餅人Gift Set, 仲有餐廳安排嘅聖誕老人喺門口同你合相, 真係嘅驚喜, 又開心又難忘!