2022-08-24 256 瀏覽
前排有次難得出左港島 就緊係要搵間cafe relax下先~加上天氣熱到中暑咁 要行一陣就抖抖(´・Д・)」西環真係好多cafe!今次揀左間環境唔錯既試~======================👅Smoked Salmon Salad $88一黎到就驚喜左!因為其他舖通常都係得幾塊細既smoked salmon 但呢到就勁多塊(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)沙律仲要用左黑醋汁 幾開胃~👅Chocolate cake $38食落好香濃朱古力味 食唔停口啊!不過食得多就有啲濟~些牙就啱啱好!推介(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)👅Mocha(cold) $50 / White(cold) $46天氣太熱 就忍唔住叫凍咖啡 White好香濃咖啡味~覺得Mocha較淡 下次飲返熱試真啲先( ̄∇ ̄)======================總結 環境舒服 野食同咖啡味道都ok der 食物份量都幾大份!不過如果淨係想食cake既話呢到選擇唔多 反而主食類都多 有burger又有意粉之類~▫️味道:3.5/5服務:3.5/5環境:4/5回頭率:3/5人均:$50-100▫️📍After Taste Coffee (西環)西環

西環真係好多cafe!今次揀左間環境唔錯既試~
======================
環境:4/5
回頭率:3/5

人均:$50-100
▫️
📍After Taste Coffee (西環)
西環西邊街21號地舖