2016-01-15 1361 瀏覽
難得今日放假,想試傳說中的裕興大排檔好耐,可惜佢只開星期一至五既朝早🗿,想食的朋友真係要早啲起身🛌今日十點半去到,可能星期一的關係未至於有排隊的情況,不過到我之後已經cut左早餐,想食多士的朋友要留意啦㊙️鋪頭由老細同老闆娘兩個人經營,老細煮野食,老闆娘落單,今日我就試左個個都話必食既芝士咸牛肉烘底三文治加奶茶($34)😻究竟依個三文治令到個個都要早起排隊去食呢,小店用上的麥包,三文治新鮮烘起,配上半融既芝士,濃濃的咸牛肉同爽脆椰菜的配搭簡直係無敵,拿拿拿,一個咁既三文治有咩咁特別呢,就係加上獨家的花生醬啦,估唔到花生醬配咸食都可以咁好味,充份表現到港式風味,係抵個個都為佢傾心依間細細既大排檔,一時同老闆老闆娘傾計吹下水,睇下報紙食個休閒既早餐,加上熱騰騰的奶茶,茶味香濃,都不失為一個美好早晨的開始🌞

2016-01-11
15 分鐘 (堂食)
$34 (早餐)