2024-03-12 905 瀏覽
//📍荔枝角特色樓上Cafe — 華山✨𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🍴🧀卡邦尼腸粉(招牌!) $120🍝泰式辣牛肉意粉 $120🐔雞翼拼盤(12隻) $98✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽唔知大家以前有冇食過龍華軒嘅雞翼放題呢?🐔😆本身喺旺角嘅「龍華軒」最近就改名「華山」,喺荔枝角開咗新鋪~咁一定要黎支持下嘅!😝💛黎到華山當然要試佢最出名嘅卡邦尼腸粉!卡邦尼醬汁超濃郁!蛋香味好濃!😭配合埋煙肉🥓仲有滑捋捋嘅腸粉真係一流👅呢個經典配搭冇得輸!👍🏼另外今次仲試咗啲新野,叫咗個泰式辣牛肉意粉🍝,估唔到非常惹味!而且係涼麵黎,食落酸酸辣辣好開胃🥰不過怕芫荽嘅人就唔好嗌啦,因為都幾多芫荽🤣🤣最後叫埋個經典雞翼拼盤,有四款口味,包括原味、蜜糖味、蒜香味、香草味😛個人認為蜜糖味最出色~🍯😍其他雞翼嘅味道就唔算太突出🥹不過趁熱食都好脆好好味!總括來講,華山嘅食物質素、服務態度、環境都好好👍🏼環境比較闊落舒適😙舖頭風格行香港懷舊風,有好多打卡位😍我真係好鍾意佢嘅裝修風格~另外晚市都唔收加一!大家經過荔枝角可以上黎試下🤣🤣賣相:🌟🌟🌟💫味
📍荔枝角特色樓上Cafe — 華山✨

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

🍴🧀卡邦尼腸粉(招牌!) $120

🍝泰式辣牛肉意粉 $120

🐔雞翼拼盤(12隻) $98

黎到華山當然要試佢最出名嘅卡邦尼腸粉!

賣相:🌟🌟🌟💫
味道:🌟🌟🌟🌟