2022-09-28
🍴吃扒雜扒 非常豐富,有豬扒,牛扒,雞扒,煙肉,牛肉腸,薯菜仲有隻太陽蛋,而更邪惡地,我加左$18熱熔芝士汁🙈真係唔好提減肥。雜扒份量滿載整個鐵板,鐵板熱辣辣。熱熔芝士汁較淡味,所以冇蓋過扒嘅味道,反而配上鐵板蒜蓉汁,味道剛好。🍴西冷牛扒五成熟西冷,份量差唔多蓋過鐵板,勁大塊。真· 五成熟,食到尾牛扒依然冇well done左,仍然嫩口,肉質不錯。牛扒比較重Charcoal 味,選配了黑椒汁,非常經典嘅港式味道。🍴軟殼蟹牛油果蟹籽忌廉扁意粉有半隻軟殼蟹,半份牛油果🥑。Linguine煮得剛好,唔會太淋,保持煙靭口感。非常重忌廉,所以食到一半有啲膩,但如果喜歡勁creamy嘅人,一定會好鍾意。另外軟殼蟹炸好鬆軟,蟹肉鮮味嫩滑。📣+$25就可以轉餐set,有餐湯,餐包,餐飲仲有甜品,真係非常抵!!
🍴西冷牛扒
🍴軟殼蟹牛油果蟹籽忌廉扁意粉