餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2021-05-07 840 瀏覽
今日去完沙灘🏖️ 玩到攰出番去銅鑼灣搵野食😚 又係米線發作 就去左平時成日食既雲桂香😹😹😹 記得上次黎銅鑼灣既雲桂香已經係好耐之前,今次黎到 裝修唔同哂 座位都闊絡左好多😍 因為係平日下午茶時間所以人都不太多港式米線(胡椒湯底)肥牛 豬扒$57男朋友唔太食辣 所以佢試呢一款港式米線,出奇地好食😋 胡椒湯底有少少胡椒豬肚湯既感覺 肥牛份量唔少 豬扒炸得脆而多汁 熱拌紅薯粉配微辣肉醬 小辣豬頸肉 海帶$56平視我就食開酸辣湯 米線 但係今日就想試吓冇湯而且簡紅薯粉😍😍都係一樣叫小辣 但係可能冇湯嘅關係所以比平時辣🔥🔥 味道濃郁 配上肉碎非常豐富鹹檸七 +$10凍檸茶 +$4下午茶時段配飲品非常之抵

港式米線(胡椒湯底)
肥牛 豬扒

熱拌紅薯粉