呢排「一鍋堂」真係好hit 好hit。👾👾 睇過眾多食評後,加上任食飲品和雪糕料理,真心要試一次。🚀麻辣鴨血豆腐湯。🧨 強烈的麻辣感加上軟綿的豆腐,搭配香鮮的鴨血,實在係好食到爆!🎃Set A就包括由精選進口的牛板腱、西班牙粟飼豬肉、紐西蘭羊捲肉和去皮豬五花肉片等火鍋料。每一款都十分新鮮,味道超讚,令我回味無窮,尤其是那個麻辣撈雞柳。🏮🐔而花雕浸的鮮雞件,口感十足,滑!!加上我最最愛的自助區嘅熟菜如菠菜、粟米、冬菇,真係食到停不下口!🎊🌽🍄最後,任食嘅雪糕和飲品真係一絕,十分令人滿意!💪總體來說,「一鍋堂」係款式多元,環境舒適,火鍋和配料都特別精緻,性價比超高。如果你在旺角附近,千萬唔好錯過佢呀!💪

最後,任食嘅雪糕和飲品真係一絕,十分令人滿意!💪