2021-06-18 243 瀏覽
第一次幫襯金記 以為同普通茶餐廳差不多 點知水準高太多 無論在食物 環境以及服務方面都令人感到滿意我地叫左一個鐵板美式雜扒$98 熱辣辣嘅鐵板上有齊雞扒 豬扒 牛扒 腸仔 煙肉 仲有海量波浪薯條 鐵板嘅熱度好足 keep住薯條外脆內軟🤤 講下份量十足嘅三款扒 雞、牛、豬 全部都係原汁原味 食得出原本肉應有嘅鮮嫩又不會韌 最有驚喜係塊雞扒 滑得黎帶點煙肉嘅煙燻味另外叫了一個 xo 醬蝦球炒西蘭花 $68蝦嘅份量都幾多 重點係全部都係大大隻 新鮮彈牙 xo 醬調味也是適中 唔會油膩 我地仲叫左個當日嘅晚餐套餐 雜菜金姑肥牛堡菜本身嘅爽脆再加上佢索曬肥牛嘅湯汁 仲好味過肉呀!同樣地佢一d都唔油膩 個汁送飯一流呀!兩個餐本身有跟湯 我地就要左一個老火湯同一個羅宋湯 仲跟埋嘢飲 好抵食我地要左一個椰汁紅豆冰同和尚跳海,充滿兒時回憶兩杯都甜度啱啱好 粒粒紅豆同椰汁好夾 和尚跳海即係滾水雞蛋 可以根據個人口味加上白砂糖 飲落好似液體嘅燉蛋 整體而言呢度好適合同家人一齊食 食物質素同性價比都好高 店員也是很貼心 下次想食呢度嘅西多士同蛋撻呀

我地叫左一個鐵板美式雜扒$98

另外叫了一個 xo 醬蝦球炒西蘭花 $68

我地仲叫左個當日嘅晚餐套餐 雜菜金姑肥牛堡

我地要左一個椰汁紅豆冰同和尚跳海,充滿兒時回憶

下次想食呢度嘅西多士同蛋撻呀