2019-06-01 47 瀏覽
"港式漢堡始祖" 真係唔係得個名, 幾年前去過當時係紅磡舊鋪食過, 仲記得舊鋪裝修好old school feel, 80年代個種快餐店。 而家新店係黃埔新天地家居庭個邊, 因為地鋪, 所以都好易搵, 裝修modern 左但🍔味道依舊係咁好味。 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️今次我黎 食佢個🍔下午茶。 嘩! 下午茶都好多選擇我叫左B6 set 🍗炸雞髀併🍟薯條, 另外我再加左個單層牛肉芝士火腿🍔漢堡 & 雙層牛肉芝士蛋🍔漢堡飲品就叫左一杯鹹檸七🥤同一杯凍鴛鴦🥤先講下個🍔漢堡包先, 咪講笑, 個時新醬真係好獨特, 唔似一般普通沙律醬, 配合埋個牛肉真係 perfect match, 我之前都試過食黑椒汁, 真係無配時新醬咁好味。 🥩牛肉唔會過乾身, 食落去 好juicy.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️再黎個炸🍗雞脾, 👍🏻👍🏻👍🏻個皮超級脆, 隻雞脾剛炸起, 肉質食落好滑, 熱辣辣㗎。🍗

今次我黎 食佢個🍔下午茶。 嘩! 下午茶都好多選擇

飲品就叫左一杯鹹檸七🥤同一杯凍鴛鴦🥤