餐廳: La Parole
資訊:

午餐有唔少選擇,不過都係牛扒、豬扒、魚、雞、意粉。款式都係一般港式西餐廳嘅大路款式同埋口味,冇咩特色或者新鮮感嘅選擇。價錢由250至340左右。環境都算坐得寬敞同埋空間感充足。「菠菜忌廉湯配鵪鶉蛋及西班牙火腿絲」味道正常,有一粒鵪鶉蛋,但又唔會為個湯帶嚟唔同層次嘅味道。中間有少量嘅火腿絲,令到個湯有少少鹹香味。整體嚟講,冇咩令人有特別感覺嘅湯。「西班牙黑毛豬」黑毛豬七成熟,味道正常。唔會話特別香甜,比較冇咩味。配以少量嘅黑醋醬,同埋蘋果醬,賦予一啲酸酸甜甜嘅味道。餐仲有綠茶雪糕或者慕絲做甜品。環境: ★★★☆☆ 食物: ★★★☆☆ 推介指數: ★★★☆☆

「菠菜忌廉湯配鵪鶉蛋及西班牙火腿絲」

「西班牙黑毛豬」

餐仲有綠茶雪糕或者慕絲做甜品

環境: ★★★☆☆