2021-09-29 27 瀏覽
位於山林道,呢間係一間由港式茶餐廳🇭🇰 變成,充滿本土特色嘅 Cafe。(合發茶餐廳☕️開嘅 cafe,位於旺角,相信大家都去過打卡📷)。除咗西式嘅主食,其他食物都加入左茶餐廳嘅元素,例如魚香茄子意大利飯🤩🤩🥢 好特別~餐廳嘅燈光同設計都好特別,純白色嘅主調👍🏻 除咗有主食、特色飲品、仲有唔同款式嘅甜品🍮🍰!選擇都好多~我哋叫咗兩個主食、特色飲品同甜品~.《Green All Day Breakfast》🍳 $128好大碟,入面嘅食材同平時喺出面食嘅All day breakfast 有啲唔同,有新鮮嘅蘆筍(幾爽口)🤤、大啡菇(真係幾巨型,煎得幾好食!)、黑松露炒蛋😋 啱晒素食嘅你。《Carbonara w/ Onset Egg》🍝🥚 $118半熟嘅溫泉蛋🥢 亦都有好多嚿煙肉,煎得好香脆👍🏻 芝士味都算重🧀,意粉唔會好硬,軟硬度適中。《草莓抹茶鮮奶》🍵 🍓$46兩隻味都幾夾,通常抹茶就會跟紅豆,呢個配搭都唔錯👍🏻 如果有啲草莓粒咬下都幾好《蝶豆花牛奶》🥤$46賣相幾靚,不過蝶豆花個味唔算好重,有埋啲 cream 同薄荷葉係面。.*有 10%鍾意 fusion 菜/ 試新野嘅你有興趣去試吓

我哋叫咗兩個主食、特色飲品同甜品

《草莓抹茶鮮奶》🍵 🍓$46

《蝶豆花牛奶》🥤$46
*有 10%
鍾意 fusion 菜/ 試新野嘅你有興趣去試吓~📸
📍 尖沙咀山林道3號協榮商業大廈地舖
[佐敦站 D 出口,步行約3分鐘]
[尖沙咀 B2 出口,步行約6分鐘]
*去之前記住留意營業時間啊!
@planb_hk
午餐