2007-08-15
好友忽然約我游水,好奇怪,以前叫親佢游水都唔會去,因為佢好怕水,今次約我係想我教佢游水,細問之下原來係為左男人,愛情魔力真大大家都未食飯,就食d野先,唔係空肚游水好易抽筋,見呢度d午餐幾啱食,就試下啦因為陣間游水唔可以食得太飽,就叫左個芝士焗石斑日式咖哩雞扒鴛鴦飯大家分食好友要湯,我就要餐飲,佢選擇白湯,無評語,我睇落就同普通餐廳的差不多,雖然個飯份量唔大,但大家分食剛好,因為焗野通常都會幾膩,如果我自己食呢個餐一定食唔晒,芝士都幾足,魚就一般貨式,好友喜歡芝士,佢鍾意呢面,我就覺得咖哩的好食d,一來我鍾意食雞扒,其次日式咖哩甜甜地少少辣,味道唔錯,其實我覺得鴛鴦飯幾好,一次過可試兩種不同味道餐飲要左涷檸茶,一般啦,埋單一人十幾,都好夠食(我地都細食的),好抵呀,食完抖一陣,出發去游水!!